Servicii

Societatea noastra ofera gratuit, in judetele Galati si Braila, transportul produselor sale cu o valoare de minim 450 lei. In functie de valoarea lucrarii se poate oferi gratuit transportul si la distante mai mari. Daca valoarea lucrarii nu poate include si costul transportului,  atunci se achita in plus costul carburantului pe distanta respectiva.
Oferim gratuit consultanta specializata pentru orice articol din fier forjat. Te invitam sa ne contactezi si unul din specialistii nostri te va ajuta sa iei alegerea potrivita,in conformitate cu nevoile si cerintele tale.  
Suntem specializati in proiectarea articolelor din fier forjat. Daca doresti sa vezi cum poate arata poarta, gardul sau balustrada din fier forjat, te rugam sa ne contactezi si impreuna vom gasi solutia potrivita.  
In cei 9 ani de experienta in domeniul prelucrarii fierului forjat si a celor aproape 20 de ani  experienta in prestarile de servicii, am invatat sa ne selectam atat personalul cat si colaboratorii si furnizorii in vederea obtinerii celor mai bune rezultate. Misiunea noastra este de a transforma in realitate dorintele clientilor nostri, legate de caminul pe care l-au visat intotdeauna.

Te intereseaza ceva?

Ne poti contacta chiar acum!