Intrevari frecvente

1.Ce tipuri de produse din fier forjat executati?

R: Executam o gama variata de porti,garduri,balustrazi de scara interioara si de balcon exterior,gratii de geam,copertine,paturi,precum si diferite obiecte decorative.

 

2.Ce fel de materiale folositi?

R: In functie de bugetul fiecarui client se stabilesc materialele,acesta fiind unul din factorii principali care determina pretul.

 

3.Cum trebuie sa procedez pentru a achizitiona un produs din fier forjat?

R: Trebuie urmati urmatorii pasi:

• ne comunicati in scris sau prin telefon dimensiunile spatiului respectiv

• va alegeti un model din cele pe care le prezentam noi pe site,sau daca aveti alt model pe care il preferati ne trimiteti o schita/poza cu el.

• in urma unei discutii(care poate avea loc si telefonic) cu unul din specialistii nostri se stabilesc materialele si eventualele specificatii tehnice si se face un calcul pentru lucrarea respectiva

• se semneaza contractul si se achita un avans de 35% din valoarea totala,restul urmand a se achita cu o zi inainte de montaj.

• unul din specialistii nostri se va deplasa la locatie pentru a face masuratorile finale ale spatiului.

 

 4.Care este termenul de livrare al unui produs din fier forjat?

R: Termenul de livrare poate varia de la 2 la 6 saptamani in functie de tipurile de materiale si accesorii solicitate si de complexitatea lucrarii.

 

5.Asigurati transportul si montajul ?

 R: Transportul si montajul sunt gratuite in judetele Galati si Braila. Pentru livrari la distante mai mari se stabileste un cost pentru deplasare(contravaloarea carburantului pe distanta respectiva).

 

6.Cat timp dureaza montajul ?

 R: In functie de complexitate montajul poate sa dureze de la cateva ore la cateva zile.

 

7.Vindeti si materiale si elemente din fier forjat separate,astfel incat sa imi fac singur lucrarea?

 R: Societatea noastra comercializeaza si elemente individuale din fier forjat,precum si fierul brut necesar executarii de catre client al unui produs din fier forjat. Pentru a putea afla costurile materialelor dorite trebuie sa urmati pasii de la intrebarea numarul 3. In acest caz partea de transport a materialelor se discuta separat.